Ελισσάβετ ΠερακάκηΑντιπρόεδρος της ΕΕΜΑΠΕ

Υπηρετεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως μουσικός και είναι υποδιευθύντρια στο 2ο Γυμνάσιο Νίκαιας.  Είναι Διδάκτορας του τμήματος Μουσικών Σπουδών Αθήνας (2009) στο τομέα της Μουσικής Παιδαγωγικής. Η συγγραφική της δραστηριότητα περιλαμβάνει βιβλία με μουσικοπαιδαγωγικό περιεχόμενο ενώ στα επιστημονικά της ενδιαφέροντα είναι η ένταξη δεξιοτήτων σκέψης στις δραστηριότητες του σχολικού μαθήματος Μουσικής.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Η Οργανωτική Γραμματέας ή Έφορος αναπληρώνει τον Γεν.Γραμματέα όταν απουσιάζει προσωρινά σε όλες τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του. Είναι υπεύθυνη για την αποτελεσματικότητα - οργάνωση των σχέσεων και των επαφών της Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε. και ειδικότερα οργανώνει και προγραμματίζει τις εκδηλώσεις της Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε (συγκεντρώσεις, συνεδριάσεις, διαλέξεις, συνέδρια,συνεντεύξεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κ.τ.λ.). Σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα συντονίζει τις οργανωτικές επαφές και σχέσεις της Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε και είναι υπεύθυνη για την οργάνωση της βιβλιοθήκης της Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε καθώς και συνυπεύθυνη για την φροντίδα των εκδόσεων της Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ανδρέας Πριονάς Μαρία Αργυρίου »

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.