Γιώργος ΣιτώτηςΤαμίας της ΕΕΜΑΠΕ

Υπηρετεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως μουσικός και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συνθέτης και διευθύνει ορχήστρες και χορωδίες. Έχει διατελέσει επιμορφωτής για τα νέα διδακτικά πακέτα της Α και Β δημοτικού και συμμετέχει ως δάσκαλος - πιλότος σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ο Ταμίας, είναι υπεύθυνος για όλες τις οικονομικές συναλλαγές της ΕΕΜΑΠΕ. Τηρεί τα απαραίτητα διαχειριστικά βιβλία της Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε, ευθύνεται για την κινητή και ακίνητη περιουσία της Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε. Τον Ταμία  αναπληρώνει ένα από τα μέλη του Δ.Σ. που ορίζεται από τον Πρόεδρο, για ένα μήνα το περισσότερο, αλλιώς απαλλάσσεται από τα καθήκοντα του και εκλέγεται από το Δ.Σ. άλλος Ταμίας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μαρία Μαγαλιού Ανδρέας Πριονάς »

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.