Ανδρέας ΠριονάςΓενικός Γραμματέας της ΕΕΜΑΠΕ

Υπηρετεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως μουσικός και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρακολουθεί τον μεταπτυχιακό κύκλο «Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση» του ΠΤΔΕ του ΕΚΠΑ. Είναι μόνιμος συνοδός πιάνου και καλλιτεχνικός συνεργάτης στα χορωδιακά σύνολα της Ανδρικής Χορωδίας Νίκαιας και στο Ωδείο Χ.Α.Ν. Νίκαιας.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ο Γεν. Γραμματέας είναι υπεύθυνος για την αλληλογραφία και τις ανακοινώσεις του Σωματείου και συνυπογράφει με τον Πρόεδρο όλα τα έγγραφα. Φροντίζει για τη σύνταξη των πρακτικών και συνεδριάσεων του Δ.Σ. και των Γεν. Συνελεύσεων. Φυλάει το αρχείο και τη σφραγίδα της Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε και είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία των γραφείων. Συντάσσει και υποβάλλει στο Δ.Σ. για έγκριση την ετήσια έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ. και την παρουσιάζει στη Γεν. Συνέλευση. Φροντίζει τις εκδόσεις της Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε την αποστολή κάθε εντύπου στα μέλη και παρακολουθεί κάθε δημοσίευμα, εκδήλωση, κίνηση, ήενέργεια σχετική με τους σκοπούς του Σωματείου και τα συμφέροντα του κλάδου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γιώργος Σιτώτης Ελισσάβετ Περακάκη »

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.