Γίνε Μέλος της ΕΕΜΑΠΕ

Η οικογένεια της Ένωσης Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΕΜΑΠΕ) καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς - φίλους της Μουσικής να γίνουν μέλη της. Τα μέλη μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να επιμορφώνονται σε θέματα που άπτονται της Μουσικής και της Εκπαίδευσης, αποκτώντας πρόσβαση σε εκδόσεις, εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Ένωσής μας.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Ένωσης έχουν μια σειρά από προνόμια:

Παραλαμβάνουν τον κωδικό αριθμό μέλους, ο οποίος:

  1. Παρέχει το δικαίωμα της συμμετοχής κατά προτεραιότητα και της έκπτωσης σε επιστημονικές, παιδαγωγικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της ΕΕΜΑΠΕ
  2. Παρέχει το δικαίωμα αγορών με έκπτωση από 10% - 30% σε επιχειρήσεις που είναι συμβεβλημένες με την ΕΕMAPE SMART CARD

Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο για τα μέλη κοινοποιώντας τον κωδικό αριθμό που αναγράφεται στην EEMAPE SMART CARD. Απαραίτητη μαζί με την κάρτα θεωρείται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Εγγραφή Μέλους

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως μέλη της ΕΕΜΑΠΕ θα πρέπει να συμπληρώσουν την online αίτηση εγγραφής Μέλους. Οι αιτήσεις των νέων μελών της ΕΕΜΑΠΕ εγκρίνονται από το Δ.Σ. της Ένωσης.
Τα νέα μέλη ειδοποιούνται μέσω email για την έγκριση της αίτησής τους και παραλαμβάνουν την κάρτα μέλους (ΕΕΜΑΠΕ SMARTCARD) ώστε να έχουν όλα τα προνόμια του μέλους.

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής ! 

 

 

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.