Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης για υπηρεσίες και δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα

Προσλήψεις προσωπικού από φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο στο πλάισιο του έργου “Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα”.

Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφτείτε το website της δράσης (http://echology.primarymusic.gr/)

Αποτελέσματα

Παρακαλούνται όσοι βρίσκονται στον πίνακα προσληφθέντων να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας στα τηλέφωνα 2103312992-3. Η προθεσμία ενστάσεων ορίζεται από τη Δευτέρα 10/6/2012 μέχρι την Τετάρτη 12/6/2012. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αθήνα Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510)

Απαιτούμενα στοιχεία αναφοράς στην επιστολή:

  • ΚΟΧ 89.905/01/2012
  • ΑΜΚΑ
  • ΑΔΤ 

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα”

 

Μετά την έκδοση της με αριθμό 38/28-5-2012 εγκυκλίου των Υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συνεχίζονται από σήμερα, 30-5-2012 ημέρα Τετάρτη, οι διαδικασίες επιλογής συμμετεχόντων/ωφελούμενων από τους Δικαιούχους της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.), για την προγραμματική περίοδο 2007 - 2013.

Ως εκ τούτου, οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής και ενστάσεων κατά των πινάκων κατάταξης, που είχαν ξεκινήσει πριν τις 24 Απριλίου 2012 και ανεστάλησαν, συνεχίζονται κανονικά και μέχρι τη συμπλήρωση του, κατά περίπτωση, εναπομείναντος χρονικού διαστήματος.

Οι δικαιούχοι που εμπίπτουν στις ανωτέρω διαδικασίες οφείλουν να προσαρμόσουν τις σχετικές ενέργειές τους, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

 

 

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που περνά η πατρίδα μας και που δεν αφήνει κανένα μας αλώβητο, η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προσπαθώντας να συμβάλλει στην ανακούφιση των άνεργων συναδέλφων μας, κατόρθωσε να οργανώσει την προσφορά προγράμματος βραχυπρόθεσμης προσφοράς εργασίας.

Αυτό, το ελάχιστο δυνατό, κατορθώθηκε μέσα σε δυσοίωνους καιρούς από συναδέλφους εκπαιδευτικούς ως προσφορά σε συναδέλφους εκπαιδευτικούς.

Καμία τέτοια προσπάθεια δεν αποτελεί στρατηγικό στόχο της εκπαιδευτικής πολιτικής που πρεσβεύει η ΕΕΜΑΠΕ για την εκπαίδευση, δεν αντικατοπτρίζει τις τελικές επιδιώξεις αγώνων για αξιοπρεπή και μόνιμη εργασία , δεν εκφράζει το όραμα της Ένωσης για το μέλλον της Μουσικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Όλα τα παραπάνω έχουν τεθεί σε γνώση των μελών και συναγωνιστών μας, μέσα στις Γενικές μας Συνελεύσεις, στους στόχους που έχουν κατακτηθεί μέχρι σήμερα και που η ΕΕΜΑΠΕ έχει συνεισφέρει, έστω και κατά το ελάχιστο.

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι και θα είναι μπροστά στους αγώνες για σταθερά εργασιακά δικαιώματα και την ανέλιξη του πολιτιστικού μορφωτικού αγαθού μέσα από το μάθημα της Μουσικής Αγωγής στην Δημόσια Εκπαίδευση.

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής ανακοινώνει τη πρόσληψη 70 ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινοφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφέρεια Αττικής- Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Παλτόγλου Ελένη στο τηλ: 210 3312992

Κατεβάζετε τα συνημμένα έγγραφα και αφού τα συμπληρώσετε τα στέλνετε με συστημένη επιστολή στη Διεύθυνση Εσπερίδων 60, Νίκαια ΤΚ 184 51 από 21/03/12 εώς 30/03/12.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, για τον πολύτιμο χρόνο και αρωγή τους προς την Ένωση Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους ενότητα, ομόνοια, δύναμη και καλούς αγώνες.

 

Για το Δ.Σ.

 

Η Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας

Μαρία Αργυρίου                       Ανδρέας Πριονάς

 

 

 

espa

Ημερομηνία:
ΕΣΠΑ 2007-2013
ΦΟΡΕΑΣ:
Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.