35ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας

Η Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε. σε συνέχεια του καλοκαιρινού σεμιναρίου διεύθυνσης χορωδίας που διοργάνωσε τον Αύγουστο του 2015 προτείνει το 1ο Σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου (4/7 – 6/7) στην Πρέβεζα, στα πλαίσια του 35ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας, το οποίο διοργανώνει η Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία».

 Στο σεμινάριο αυτό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τα μυστικά της χορωδιακής διεύθυνσης από δύο πολυβραβευμένους μαέστρους και καθηγητές διεύθυνσης, τον Ragnar Rasmussen και την  Ursah Lah.

Προστιθέμενη αξία αυτού του σεμιναρίου θα αποτελεί η παρουσία της μοναδικής “Utopia & Reality Chamber Choir” ως χορωδία υπόδειγμα, την οποία θα μπορέσουν να διευθύνουν οι ενεργοί συμμετέχοντες στο σεμινάριο.  

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για τους ενεργά συμμετέχοντες, ξεκινώντας καθημερινά στις 9 το πρωί και τελειώνοντας αργά το βράδυ. Στα πλαίσια του σεμιναρίου αυτού θα υπάρχει βιντεοσκόπηση των ενεργά συμμετεχόντων μαέστρων ώστε να μπορέσουν ακόμη και οι ίδιοι να αξιολογήσουν την διεύθυνσή τους.

Με τη λήξη του σεμιναρίου θα ακολουθήσει η έναρξη του Χορωδιακού Φεστιβάλ που αποτελεί θεσμό στη χορωδιακή μουσική πραγματικότητα της χώρας μας τις τελευταίες δεκαετίες.

Η Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε. στέκεται αρωγός και υποστηρικτής του 1ου Σεμιναρίου Διεύθυνσης Χορωδίας που διοργανώνει η Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία» και σας το προτείνει.

Θα σας δούμε εκεί!

https://www.facebook.com/events/1829097340743936/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2222%22%2C%22feed_story_type%22%3A%2222%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&pnref=story

 

 

Ημερομηνία:
4 -7 Ιουλίου 2017
Χώρος Διεξαγωγής:
Πρέβεζα
ΦΟΡΕΑΣ:
Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία», ΕΕΜΑΠΕ

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.